boilies van TRB Product van de maand

De boilies van TRB zijn van uitzonderlijke kwaliteit.

Deze zijn ook erg geschikt voor de winter.

red zone boilies

 

Onze Red Zone Boilies zijn gemaakt om het hele jaar door te kunnen vissen , licht verteerbaar , Zoet , Pittig ,en een instant werking die werkelijk fenomenaal te noemen is. Door de Grove structuur lekt de Bol bijzonder snel uit , de geur en smaakstoffen die hierbij vrijkomen trekt de Karper aan als een magneet.

Tijdens de Koude periodes geeft het hoge gehalte aan Chili en Zwarte Peper de Karper een ware energieboost , waardoor deze dus langer actief blijft en dus beter vangbaar is.

Tip!
Chili heeft de eigenschap om in de bodem te trekken , zelfs nadat al het aas is verdwenen blijven de karpers terug komen om te zoeken naar voedsel.

 

Nieuw!! Red Zone 28MM Boilies dressuurdoorbrekend!

Ook Nieuw! Red Zone SE ( Special Edition ) 28MM Boilies, in deze bol is Oestergrit toegevoegd , dit om het soortelijk gewicht te verhogen , waardoor de bol beter blijft liggen in stromend water , Rivieren , Kanalen , etcetcera.

Bijkomend voordeel: hoge crunchfactor! waardoor de bol nog sneller uitlekt , tevens word de bol nog sneller als voedsel herkend!

bron : TRB

Waarom TRB?
Vanuit het idee voor het welzijn van onze geliefde Karper , proberen we met onze mixen de natuur zo dicht mogelijk na te bootsen.
No nonsense story’s maar wetenschappelijke principes, zoals bijvoorbeeld:
30/35% eiwit en 15/5% oliën, Per Mix.
(De voedingsprofiel-eisen voor karpers zijn onderzocht door vele onderzoekers, en de uitgangspunten worden aangegeven in procentuele grafieken zoals Bijv: 30-35% eiwit en 5-15% olie.)
Een nog rijkere samenstelling wordt daarom niet aanbevolen.
Minder is meer in dit geval.
Daarom worden onze mixen zeer kritisch uitgebalanceerd.
info@therightbankstuff.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *